Stel uw vraag direct
U krijgt zo snel mogelijk antwoord
Instagram LinkedIn

Het bestuur van de Vereniging van Pensioenjuristen

Het bestuur van de Vereniging van Pensioenjuristen bestaat uit de volgende personen:

 


    

mr. A.G. (Albert) van Marwijk Kooy CPL

 

Bestuurslid sinds 2014

Portefeuille: voorzitter

 

Mijn belangrijkste doel met de VvPJ is dat er een efficiënt en goed functionerende organisatie staat, waarbinnen de leden elkaar weten te vinden. Samenwerking en energie zijn daarbij de centrale thema’s. Ik werk bij Van Doorne als advocaat en partner, en ben daar trekker van het pensioenteam.


  mr. P. (Paulus) van den Bos CPL

 

Bestuurslid sinds 2019

Functie: lid, aandachtsgebied evenementen

 

De VvPJ heeft leden uit alle sectoren van de pensioenwereld. Van elkaar leren en meer zijn dan de som der delen is waar de vereniging voor staat. En daarmee een bijdrage te leveren aan het wetenschappelijk debat binnen de pensioensector. Ik vind het belangrijk om aan dat doel invulling te kunnen geven.


  mr. T. (Teun) Huijg CPL

 

Bestuurslid sinds 2019
Functie: secretaris

 

Pensioenrecht wil ik graag benaderen vanuit andere rechtsgebieden en disciplines. Vaak leidt dat tot nieuwe inzichten en creativiteit. Ik krijg daar energie van en stel die benadering ook centraal in mijn werk als secretaris van de VvPj. Sinds januari 2017 ben ik partner van Held advocaten.


 

mr. D. (Diana) Dutilh CPL

 

Bestuurslid sinds 2019

Functie: penningmeester

 

De VvPJ kent veel leden van allerlei pluimage, waarbij een ieder zich inzet voor het “pensioen” van de Nederlandse werknemer. Ik ben er trots op dat ik vanuit mijn rol als penningmeester in het bestuur van de VvPJ een bijdrage kan leveren in het “pensioengeweld” voor de pensioengerechtigde. Wat is van belang voor hem/haar? Hoe moet het altijd zo juridische vertaald worden naar wat het belangrijkste is waar alle leden voor werken: het pensioen!


 

mr. D. (Derya) Gunaydin CPL

 

Bestuurslid sinds 2019

Functie: lid, aandachtsgebieden evenementen & wetenschap

 

De complexiteit van pensioenen in een steeds veranderende omgeving, maakt grip houden op het juridisch risico steeds ingewikkelder. Dit zie ik als een uitdaging met eenvoud als uitgangspunt. Als bestuurslid van de VvPj zet ik mij graag in om actuele juridische onderwerpen onder de aandacht te blijven brengen van onze leden.

 

 

 

Copyright © 2020 Vereniging van Pensioenjuristen | Disclaimer » | Privacy Statement » | Sitemap »