Bestuur

mr. A.G. (Albert) van Marwijk Kooy CPL

Bestuurslid sinds: 2014
Portefeuille: voorzitter

Mijn belangrijkste doel met de VvPJ is dat er een efficiënt en goed functionerende organisatie staat, waarbinnen de leden elkaar weten te vinden. Samenwerking en energie zijn daarbij de centrale thema’s. Ik werk bij Van Doorne als advocaat en partner, en ben daar trekker van het pensioenteam.

 

 

mr. C.M.C.P (Corry) van Herpen – Thuring CPL

Bestuurslid sinds: 2004
Functie: lid, aandachtsgebieden communicatie en wetenschap

Mijn drive is om de VvPj-leden met elkaar te verbinden. Dat verbinden doe ik ook als partner in een pensioenadviesbureau: hoe breng ik partijen tot elkaar, met een scherp oog voor juridische (on)mogelijkheden. Dit laatste gevoed door de kennisoverdracht en debatten binnen de VvPj.

 

 

mr. E.S. (Eelco) Hoogendijk CPL

Bestuurslid sinds: 2011
Functie: lid, aandachtsgebied communicatie

Ik vind het leuk om met de andere bestuursleden de vereniging te besturen en me met de leden in te zetten voor de ontwikkeling van het pensioenrecht. Ik werk bij pensioenuitvoeringsbedrijf APG als pensioenjurist voor een bedrijfstakpensioenfonds.

 

 

mr. P. (Paulus) van den Bos CPL
[Foto nog niet beschikbaar]
Bestuurslid sinds: 2019
Functie: lid, aandachtsgebied evenementen

De VvPJ heeft leden uit alle sectoren van de pensioenwereld. Van elkaar leren en meer zijn dan de som der delen is waar de vereniging voor staat. En daarmee een bijdrage te leveren aan het wetenschappelijk debat binnen de pensioensector. Ik vind het belangrijk om aan dat doel invulling te kunnen geven.

 
 

mr. T. (Teun) Huijg CPL
[Foto nog niet beschikbaar]
Bestuurslid sinds: 2019
Functie: secretaris

De combinatie van wetenschap (de VvPj) en de praktijk (ik ben partner in een pensioenadviesbureau) spreekt mij erg aan. In de loop der jaren heb ik heel wat bestuursfuncties mogen vervullen. Die ervaring zet ik graag in ten behoeve van de VvPj.

 

 

mr. A.L. (Lex) den Blaauwen CPL

Bestuurslid sinds: 2013
Functie: penningmeester

In de pensioenwereld komen vele disciplines samen. Echter, achter pensioen zit altijd een mens. Ik vind het belangrijk dat deze persoon zich bewust is van het belang van pensioen en de complexiteit. Aan deze bewustwording wil ik graag een bijdrage leveren. Bijvoorbeeld door te stimuleren (via leden en/of daar buiten) dat er begrijpelijke juridische stukken en informatie worden vervaardigd.

 

 

mr. S.M.A.M. (Saskia) Mevissen CPL

Bestuurslid sinds: 2009
Functie: lid, aandachtsgebieden evenementen & wetenschap

Om ons op de kaart te krijgen is het belangrijk om onszelf te laten zien en van ons te laten horen. Daarom vind ik het belangrijk om actief te zijn binnen de VvPj. Lid zijn is ook meedoen!