Bestuur

mr. A.G. (Albert) van Marwijk Kooy CPL

Bestuurslid sinds: 2014
Portefeuille: voorzitte

Mijn belangrijkste doel met de VvPJ is dat er een efficiënt en goed functionerende organisatie staat, waarbinnen de leden elkaar weten te vinden. Samenwerking en energie zijn daarbij de centrale thema’s. Ik werk bij Van Doorne als advocaat en partner, en ben daar trekker van het pensioenteam.

 

 

mr. C.M.C.P (Corry) van Herpen – Thuring CPL

Bestuurslid sinds: 2004
Functie: lid, aandachtsgebieden communicatie en wetenschap

Mijn drive is om de VvPj-leden met elkaar te verbinden. Dat verbinden doe ik ook als partner in een pensioenadviesbureau: hoe breng ik partijen tot elkaar, met een scherp oog voor juridische (on)mogelijkheden. Dit laatste gevoed door de kennisoverdracht en debatten binnen de VvPj.

 

 

mr. E.S. (Eelco) Hoogendijk CPL

Bestuurslid sinds: 2011
Functie: lid, aandachtsgebied communicatie

Ik vind het leuk om met de andere bestuursleden de vereniging te besturen en me met de leden in te zetten voor de ontwikkeling van het pensioenrecht. Ik werk bij pensioenuitvoeringsbedrijf APG als pensioenjurist voor een bedrijfstakpensioenfonds.

mr. P. (Paulus) van den Bos CPL
[Foto nog niet beschikbaar]
Bestuurslid sinds: 2019
Functie: lid, aandachtsgebied evenementen

De VvPJ heeft leden uit alle sectoren van de pensioenwereld. Van elkaar leren en meer zijn dan de som der delen is waar de vereniging voor staat. En daarmee een bijdrage te leveren aan het wetenschappelijk debat binnen de pensioensector. Ik vind het belangrijk om aan dat doel invulling te kunnen geven.

mr. T. (Teun) Huijg CPL

Bestuurslid sinds: 2019
Functie: secretaris

Pensioenrecht wil ik graag benaderen vanuit andere rechtsgebieden en disciplines. Vaak leidt dat tot nieuwe inzichten en creativiteit. Ik krijg daar energie van en stel die benadering ook centraal in mijn werk als secretaris van de VvPj. Sinds januari 2017 ben ik partner van Held advocaten.

mr. D. (Diana) Dutilh CPL

Bestuurslid sinds: 2019
Functie: penningmeester

Bijschrift wordt nog geplaatst.

 

mr. D. (Derya) Gunaydin CPL

Bestuurslid sinds: 2019
Functie: lid, aandachtsgebieden evenementen & wetenschap

Bijschrift wordt nog geplaatst.